Seriecarport

Funktionel og vedligeholdelsesfri seriecarporte

Hos CarTop kan vi levere seriecarporte, der passer præcis til jeres parkeringsområde. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige kombinationsmuligheder for vores carporte, og vi laver carportene præcis efter jeres behov og ønsker – og skæve mål og vinkler er ikke noget problem hos os. Vi producerer og leverer også unikke og skræddersyede dobbelt carport løsninger.

Kombiner f.eks. vores carporte med et redskabsrum, en cykelparkering, eller rum til affaldshåndtering – mulighederne er mange. Med en serie carport fra CarTop er du sikret en carport, som er både er funktionel og samtidig er designet i vedligeholdelsesfri materiale og et æstetisk flot ydre.

Spar tid og besvær med en ny serie carport

En carport kan betyde meget for en bilejer, da man kan spare tid på bilvask og er fri for at skrabe is eller sne af bilen om vinteren. Det er både miljøvenligt og praktisk i en travl hverdag.

Se eksempler på vores tidligere arbejde

Det kan for mange være svært at få visualiseret, hvordan deres næste serie carport skal se ud. Derfor har vi samlet et udpluk af billeder af seriecarporte, som vi tidligere har leveret til tilfredse kunder. På billederne her på siden kan du se, at vi kan levere vores serie carporte med mange forskellige udformninger og designs, så du kan få præcis det slutresultat, du drømmer om. Vi leverer f.eks. seriecaporte med tag udformninger som qubic, curve, straight og sedum. Har du lyst til at læse mere om de forskellige udformninger af tage på carporte og overdækninger, kan du læse om de forskellige tage her: Qubic, Curve, Straight og Sedum.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.