Special overdækning

Special overdækning – tilpasset efter dit behov

CarTop leverer overdækninger, der opfylder jeres behov. Vi leverer mange specialløsninger og overdækninger til ethvert formål. Hos CarTop kan vi eksempelvis levere special overdækninger såsom rygerum, affalds– og containerafskærmning, overdækning af gårdhaver, gangarealer, terrasser samt meget mere. Uanset om du står og mangler en specialløsning på en overdækning til din bolig, eller om du søger efter specialløsninger på overdækninger til f.eks. institutioner eller foreninger, så står vi klar til at rådgive om dine mange muligheder.

Miljøstationer og affaldsafskærmning

De sidste års stigende behov for affaldssortering betyder en stigning i antallet af affaldsbeholdere, og de pynter ikke. Derfor ser man også et stigende behov for at afskærme området. Hos CarTop designer vi miljøstationer, der passer til den enkelte kundes ønsker og behov. Det kan også kombineres med skure og cykelskure, med og uden tag.

Alle vores skraldespands- og affaldsskjulere bliver leveret i vedligeholdelsesfrie materialer, som sikrer, at de har en lang levetid og ikke kræver en yderligere indsats i forhold til at vedligeholdelse.

Rygerum

Har din arbejdsplads eller institution brug for et afsides rygerum, kan vi hos CarTop hjælpe med dette. Vi kan levere et rygerum i robuste materialer, som kan produceres i mange forskellige udformninger og materialer. Alle vores rygepavilloner kan udføres i vedligeholdelsesfrie materialer, og kan leveres i forskellige størrelser præcis efter dit behov.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.