Terrasseoverdækning Erhverv

Skræddersyede terrasseoverdækninger

CarTop leverer skræddersyede terrasseoverdækningerr, der tilpasses individuelt efter kundens ønsker. Det kan være til beboere, ansatte, gæster på campingpladsen eller helt andre. Uanset formålet kan CarTop levere en overdækning, der dækker jeres behov til en terrasseoverdækning.

Mange muligheder hos CarTop

CarTops overdækninger kan monteres direkte på hus eller monteres fritstående. I forhold til udformning af tag, kan det leveres i mange designs. Taget kan være buet, fladt, saddeltag eller i kubistisk design. Tagpladerne er polycarbonat termoplader, således at at der ikke opstår problemer med kondens på undersiden af taget. Derudover tilbyder vi mange forskellige beklædningsmuligheder, og du kan bestemme om du ønsker beklædning på én eller flere sider. Ønsker man beklædning på én eller flere sider, er der mange muligheder med hensyn til materialer, og ønsker du vedligeholdelsesfrie materialer, leverer vi også dette. Selve konstruktionen leveres som udgangspunkt galvaniseret, men kan også pulverlakeres.

Lad dig blive inspireret

For at hjælpe dig på vej i processen kan du her på siden se vores tidligere arbejde, hvor vi har leveret terrasseoverdækninger til tilfredse kunder. Som det fremgår af eksemplerne kan vores overdækninger leveres på mange forskellige udformninger og designmuligheder, alt efter hvad der passer dit projekt og behov.

Lad os hjælpe dig på vej

Hos CarTop vil vi rigtig gerne hjælpe dig på vej mod din næste overdækningsløsning. Kontakt vores rådgivere allerede i dag og få en uforpligtende snak om dine behov og muligheder. Kontakt os på tlf. +45 7070 1713 eller udfyld dine informationer i kontaktformularen her på siden.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.