Qubic

Qubic – Carport i kubistisk design

En carport i kubistisk design – CTQ – er den moderne og minimalistiske løsning. CTQ findes i standardstørrelser både som enkelt og dobbelt carport, men kan også produceres på mål helt efter dine ønsker.

Vi producerer til dig

Når du køber en carport i kubistisk design af os, designer vi efter dine anvisninger. Det betyder at næsten alle ønsker kan opfyldes. Vil du have redskabsrum tilknyttet eller være medbestemmende i forhold til side- og endebeklædning? Du kan få det helt som du ønsker.

Vi rådgiver om carporte i kubistisk design

Hos CarTop samler vi på tilfredse kunder, som vi får ved grundig rådgivning. Vi anbefaler et gratis konsulentbesøg hvor vi, sammen med dig, afdækker dine ønsker og krav. Efterfølgende gennemgår vi de forskellige muligheder på markedet med dig og hjælper dig med at vælge den carport, der er den rette for dig. Når du og vores konsulent har gennemgået mulighederne, modtager du efterfølgende et uforpligtende tilbud med tegninger, hvor du får det totale overblik over pris og ydelse

Skræddersyede carporte i kubistisk design til fornuftige priser

Drømmer du om en carport i kubistisk design, synes vi hos CarTop, du skal have en. Derfor tilbyder vi carporte af høj kvalitet til faste, lave priser. Køber du en carport hos os, sørger vi for, den er langtidsholdbar og modstår al slags vind og vejr. Alle vores carporte er kraftigt dimensionerede og konstrueret af vejrbestandige materialer, så de modstår det svingende danske vejr. Vi tilbyder også carporte i kubistisk design efter præcis opmåling. Derfor kan du altid købe en carport, der passer helt nøjagtigt til dit råderum.

Lidt om beklædning

Beklædningen i carporte i kubistisk design kan udføres i mange forskellige materialer, og en del af dem er vedligeholdelsesfrie. Tagplader er som standard slagfaste polycarbonat thermoplader, der forhindrer at der drypper kondens ned på bilen. Vi kan også levere CTQ med sedumtag eller evt. forberedt til tagpap. CTQ leveres også som terrasseoverdækning og andre typer overdækning.

Visuelt er taget på en CTQ fladt, men inde i rammen er taget enten buet eller fladt med hældning til den ene side. Tagrenden er placeret inde i rammen så den ikke er synlig. Og nedløbsrør kan placeres ved forreste eller bagerste søjle efter ønske.

Konstruktionen på en CTQ fremtræder som udgangspunkt galvaniseret, men kan efterfølgende også pulverlakeres.

Mange års erfaring

Hos CarTop har vi mere end 20 års erfaring med carporte til både private og erhverv. Alle vores kunder er betydningsfulde, og du kan derfor være sikker på at få samme høje service uanset hvad dit ærinde er.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.