Miljøstationer & affaldsafskærmning

Miljøstationer og affaldsafskærmning til boligforeninger og erhverv

De sidste års stigende behov for affaldssortering betyder en stigning i antallet af affaldsbeholdere, og de pynter ikke. Derfor ser man også et stigende behov for at afskærme området. Hos CarTop designer vi miljøstationer, der passer til den enkelte kundes ønsker og behov. Det kan også kombineres med skure og cykelskure, med og uden tag.

Alle vores skraldespands- og affaldsskjulere bliver leveret i vedligeholdelsesfrie materialer, som sikrer, at de har en lang levetid og ikke kræver en yderligere indsats i forhold til at vedligeholdelse.

Du er med i hele processen

I ovenstående kan du se eksempler på vores tidligere arbejde med miljøstationer og affaldsafskærmning til boligforeninger og erhverv. Hos CarTop har vi mange løsninger på afskærmning af affald, og vi leverer kun unikke løsninger til vores kunder. Hos CarTop er du med hele vejen i processen, og er med til at bestemme alt fra materialer, beklædning, design og meget mere.

Mange års erfaring i branchen

CarTop har mere end 20 års erfaring i branchen og alle vores kunder er betydningsfulde. Du kan derfor være sikker på at få samme høje service uanset, hvad dit ærinde er. Vi står altid klar til at guide og hjælpe dig på vej mod det rigtige valg og tilbyder en uforpligtende samtale. Ønsker du, at vi skal kontakte dig, kan du i nedenstående kontaktformular udfylde dine ønsker og beskrive hvad din henvendelse drejer sig om, så vender vi tilbage til dig snarest.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.