Straight

Straight – Carport med fladt tag

CarTop Straight carporte er kendetegnet ved de lige spær og en ensidige taghældning der give et fladt look. Den tiltaler mange fordi den har et ”let” udseende og står skarpt med sine lige linjer. Straight fås med og uden redskabsrum og som enkelt eller dobbelt carport.

 Produktionen af carportene har vi på vores egen fabrik i Esbjerg, og det giver os frihed til at skræddersy en carport så den tilpasses netop dine behov. Det giver i mange tilfælde god mening at bygge carporten med tilknyttet skur. På den måde har du opbevaringsrum i direkte forlængelse af carporten og kan opbevare dine effekter trygt og forsvarligt.

Hvilken Straight carport er bedst til dig?

Carporte findes i utallige varianter og afskygninger. Vi producerer Straight carporte helt efter dine ønsker. En carport skal du helst kunne have glæde af i rigtig mange år. Derfor anbefaler vi, at du bruger den fornødne energi på at behovsafdække, inden du træffer dit endelige valg. Er der bygninger på grunden, den skal passe til? Hvilke materialer foretrækker du til din Straight carport? Vil du bruge tid på vedligeholdelse? Og skal den være fritstående eller bygges sammen med huset? Der er mange overvejelser, når man skal købe Straight carport, og vi sørger for at rådgive dig grundigt, så du er klædt på til at træffe det bedste valg af Straight carport, så du ender op med den, der lever helt op til dine forventninger.

Specialister rådgiver dig om Straight carporte

Hos CarTop ved vi at grundig rådgivning er den direkte vej til tilfredse kunder. Derfor anbefaler vi altid et gratis konsulent besøg, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov.  Efterfølgende gennemgår vi de mange forskellige muligheder på markedet med dig, så du har det korrekte grundlag til at træffe det rette valg. 

Efter konsulentbesøget, modtager du et uforpligtende tilbud med tegninger, så du har grundlag for at forholde dig til både pris, udseende og dimensioner.

Individuelt byggede Straight carporte i stål til rimelige priser

Alle fortjener en god carport, og hos Cartop gør vi vores for, at alle skal have råd til en. Derfor er vores priser rimelige uden vi går på kompromis med kvaliteten.

Når vi bygger en Straight carport til dig garanterer vi, at den har lang levetid og kan modstå skiftende vejrlig. Alle vores Straight carporte er kraftigt dimensionerede og bygget i vejrbestandige materialer, der er holdbare også til det skiftende danske vejr. 

Vi tilbyder endvidere individuelt designede Straight carporte efter opmåling, så du har mulighed for at vælge en carport, der passer nøjagtigt ind, der hvor du forestiller dig, den skal stå.

Vi hjælper dig hele vejen, når du skal købe en Straight carport

Hos CarTop hjælper vi ikke alene med rådgivning vedr. valg af Straight carport, vi varetager gerne hele projektet herunder bl.a. indhentelse af diverse godkendelser og endelig montering af Straight carporten.
 

Vi leverer Straight carporte til private og erhverv

Hos CarTop har vi mange års erfaring med Straight carporte til både private, foreninger, erhverv og industri. Alle vores kunder er vigtige for os, og du kan derfor altid garanteret samme grundige rådgivning, uanset hvad dit udgangspunkt er.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.