Pergola

Leder du efter inspiration til din have eller terrasse?

Pergolaen tilbyder både skygge mod solen og beskyttelse mod regnen, hvilket giver dig mulighed for at nyde din have eller terrasse mere hyppigt.

Vores pergolaer kan tilpasses med forskelligt tilbehør og bestilles i forskellige farve, med lys, forskellige typer sider og andet  der bedst passer til din bolig eller det miljø, hvor pergolaen skal placeres.

Fordele med en Pergola fra Cartop

En pergola af meget høj kvalitet kan forbedre udseendet af din have markant.
Den tilføjer et elegant og stilfuldt element, der kan øge ejendommens samlede æstetik.
En kvalitets pergola giver god skygge mod solens stråler, hvilket gør det behageligt at opholde sig udendørs selv på varme sommerdage.
Desuden kan den også fungere som beskyttelse mod let regn eller duggede morgener, så du kan nyde din have uden at bekymre dig om vejret.

En velbygget pergola af høj kvalitet kan også bidrage til at øge værdien af din ejendom. Det kan være en attraktiv funktion for potentielle købere, der søger efter en udendørs oase eller et sted at underholde.

Samlet set tilføjer en pergola af høj kvalitet både skønhed og funktionalitet til din have, hvilket forbedrer din udendørsoplevelse og øger ejendommens værdi.

Der er stor kvalitetsforskelle

En pergola er ikke bare en pergola.
I Danmark kan vejret til tider være ret barsk, blæsende og ikke mindst regnfuld.
Det kræver meget af materialerne som skal være af bedste kvalitet. Når man så også formår at bruge materialer af genanvendelige grønne produkter, så har man den optimale pergola.

Vores pergolaer er designet med en stift blik mod de nordiske stil, hvor kubiske og de rene linjer er det klart foretrukne design af danskerne.

Pergola B150 XL – en eksklusiv og meget populær model

Overdækningens tag består af kipbare aluminiumslameller med en bredde på 16 eller 21 cm. De brede XL-lameller vil sikre, at taget ser visuelt slankere ud . 
Ved at vippe lamellerne bestemmer du, hvor meget sol eller skygge du vil have under overdækningen. 
Du kan nemt betjene lameltaget via en fjernbetjening eller smartphone. 
En pludselig sommerregn vil slet ikke forstyrre hyggen, for du kan lukke spaltetaget og bare sidde udenfor. 
Regnvandet strømmer ubemærket gennem taget gennem pælene.

Pergola B150 XL kan fastgøres direkte til huset eller stilles fritstående i haven.
Hvis du ønsker at dække store rum , er det også muligt at forbinde flere moduler.

Pergola B150 XL er udelukkende lavet med bæredygtige materialer af høj kvalitet og sætter kvaliteten meget højt. Lav en aftale nu med Cartop og se hvilke muligheder du har for en Pergola i et lækkert design.

Pris kr. 143.999,- 
Basismodel 600 cm x 450 cm uden montage.
Mulighed for tilkøb af lys, sider i forskellige materialer samt varmekilde.
 

 

Pergola B200 XL – en eksklusiv og komplet model

Brustor B200 (XL) er den klare publikumsfavorit inden for vores sortiment. 
Det er den mest komplette baldakin, hvor de omfattende personaliseringsmuligheder er særligt populære. 
Takket være det automatiserede unikke spaltetag, kan du selv vælge placeringen af lamellerne. 
Mulighederne er lameller på 16 cm eller 21 cm (XL version). 
I en version med XL-lameller ser taget slankere ud, når lamellerne er lukkede, og du nyder større lysindfald, når de er åbne. 
Åben, lukket, vippet, styr solen som du ønsker, eller luk lamellerne under et uventet regnskyl og fortsæt med at nyde udelivet til trods for regnen.

 B200 XL terrasseovertræk fås i store størrelser og kan installeres i en lang række kombinationer. Stand-alone, fastgjort, med dobbelttag, som indbygningstag, koblet, i stjerne- eller L-form med udhæng eller dørstolpe. Store arealer er helt overdækket alt efter størrelsen på hver terrasse. Hver mulighed eller funktion har sit eget formål, hvad enten det drejer sig om at beskytte, forbedre eller udvide dit uderum.

Pris kr. 243.999,- 
Basismodel 600 cm x 600 cm uden montage.
Mulighed for tilkøb af lys, sider i forskellige materialer samt varmekilde.
 

 

Pergola B600 S – en eksklusiv model med glidende lameltag

B600 S baldakin kombinerer det bedste fra to verdener: vipbare lameller, som du også kan skyde op. Ideel, hvis du ønsker maksimalt lys i dit hjem i de mørke dage. Baldakinen har S-formede lameller, der glider meget kompakt sammen: Når de er helt åbnet, fylder lamellerne kun 13 % af det samlede overfladeareal.

Slankt design takket være integrerede lameller
Nysgerrig efter fordelene ved B600 S-skærmen? Hvis du vil gøre kalechen helt vindfri, skal du vælge integrerede skærme , der er smukt indbygget i rammen. Takket være det patenterede ZIP-system forbliver skærmene altid tætte i guiderne og takket være det brede udvalg af farver finder du uden tvivl den rigtige kombination til dit hjem og terrasse. Skærmene fås også i forskellige grader af gennemsigtighed, så du kan vælge, hvor meget synlighed og privatliv du har, når skærmene er lukkede.

Nyd solen fuldt ud takket være de vipbare og glidende lameller.

Taget på B600 S består af vippebare S-lameller, der også kan skydes op . 
B600 S er derfor unik i sin slags, for når taget er helt åbnet, er der kun en lamelpakke på 13 % tilbage af den samlede overflade. Brustor er derfor den eneste producent, der tilbyder en så kompakt lamelpakke.

Lamellerne kan vippes til enhver ønsket position. Det betyder, at du vælger, hvor meget skygge og ventilation, du får. Ideel til fuldt ud at nyde solen og D-vitamin hele dagen lang!

Pris kr. 255.999,- 
Basismodel 600 cm x 400 cm uden montage.
Mulighed for tilkøb af lys, sider i forskellige materialer samt varmekilde.
 

 

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.