Overdækninger til boligforeninger og erhverv

Hos CarTop har vi mange års erfaring med levering af overdækninger til både store og små byggeprojekter til boligforeninger og erhverv i hele landet.

Vores erfarne rådgivere arbejder altid på at finde de mest optimale løsninger i samarbejde med vores kunder ud fra rammerne for det enkelte projekt. Vi mener, at et godt samarbejde giver de bedste løsninger.

Hvorfor skal du vælge CarTop?

Unikke løsninger

Vi leverer kun den bedste kvalitet, da vi mener, at kvaliteten skal være i top for at sikre et minimum af vedligehold i mange år frem. 

Det er kun fantasien, der sætter grænserne i forhold til vores overdækninger. Vi laver unikke løsninger til vores kunder, hvor du kan vælge mellem et fritstående carport system, vedligeholdelsesfrie cykelskure i unikt design, sammenbyggede seriecarporte, dobbelt carporte, funktionelle miljøstationer og affaldsafskærmning, samt meget mere. 

Vi vil rigtig gerne tage en uforpligtende snak om dine behov og tanker, så kontakt os allerede i dag på tlf. +45 7070 1713 eller via vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 70 70 17 13 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.