Overdækninger til boligforeninger og erhverv

Hos CarTop har vi mange års erfaring med levering af overdækninger til både store og små byggeprojekter til boligforeninger og erhverv i hele landet.

Vores erfarne rådgivere arbejder altid på at finde de mest optimale løsninger i samarbejde med vores kunder ud fra rammerne for det enkelte projekt. Vi mener, at et godt samarbejde giver de bedste løsninger.

Hvorfor skal du vælge CarTop?

Specialløsning af overdækning til erhverv

Har din virksomhed brug for den ene eller anden type af overdækning til f.eks. biler, cykler, seriecarport, affaldsafskærmning eller noget helt andet, så kan vi bestemt hjælpe jer. Vi leverer erhvervsløsninger af overdækninger til små og store danske virksomheder over hele landet, med hurtige leveringstider og vi kan sørge for monteringen med vores erfarne montører. Vi producerer specialdesignede løsninger så du du får en overdækning der passer til jeres erhvervs indgangsparti.

Vi producerer æstetiske løsninger i høj kvalitet der skal holde i mange år uden særlig vedligehold.

Boligforenings overdækning som garage, carport, cykel, affaldssortering, terrasser mm.

Mange boligforeninger har brug for specielle løsninger til overdækninger til biler, cykler, affaldssorteringer/skraldespande, og meget mere. Vi leverer kun den bedste kvalitet der er bygget specielt til at kunne holde, med et minimum af vedligehold, i mange år.

Vi kan imødekomme alle boligforeningens præferencer og krav til overdækning, hvad enten det er som garageanlæg, affalds afskærmning, cykeloverdækning, terrasseoverdækning, seriecarporte eller andre overdæknings opgaver.

Så kontakt os meget gerne, til en uforpligtende snak, om jeres boligforenings behov og tanker om overdækning behov. Vi har både standard modeller eller vi kan designe en unik løsning til lige netop jeres behov.

Unikke løsninger

Vi leverer kun den bedste kvalitet, da vi mener, at kvaliteten skal være i top for at sikre et minimum af vedligehold i mange år frem. 

Det er kun fantasien, der sætter grænserne i forhold til vores overdækninger. 

Vi laver unikke løsninger til vores kunder, hvor du kan vælge mellem et fritstående carport system, vedligeholdelsesfrie cykelskure i unikt design, sammenbyggede seriecarporte, dobbelt carporte, funktionelle miljøstationer og affaldsafskærmning, samt meget mere. 

Vi vil rigtig gerne tage en uforpligtende snak om dine behov og tanker, så kontakt os allerede i dag på tlf. +45 7070 1713 eller via vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.