Processen

Se hele processen her

Vi assisterer dig gennem hele projektet fra start til slut – lige fra opmåling, til overdækningen står færdig, klappet og klar. For at opnå dette følger vi to trin, der sikrer dig succes!

Se hele processen af hvordan du får en ny carport

Regler

Er arealet over 35 m2 men under 50 m2 skal byggeriet anmeldes til kommunen, som så har en frist på 14 dage til at gøre indsigelser.

Er byggeriet over 50 m2, skal der søges byggetilladelse.

Er man i tvivl, er det altid en god ide at rette henvendelse til kommunen, som også kan oplyse om eventuelle lokalplaner for området.

Se nedenstående link fra Energistyrelsen.

Privat

Når I har besluttet jer for at bygge en ny carport er det meget vigtigt at tænke hele projektet godt igennem. En carport der er bygget i harmoni med huset er med til at give et flot udtryk, og får hus og carport til at fremstå som en færdig og samlet enhed. Carporten er ofte placeret ud mod vejen, og er derfor det første jeres besøgende ser. Derfor er det meget vigtigt at den passer til huset. En flot og stilren carport kan desuden være med til at højne husets værdi.

Samtidigt er det vigtigt at vælge de rigtige materialer, og med de mange forskellige typer og muligheder CarTop kan tilbyde, er vi sikre på at vi også kan finde den helt rigtige løsning til jer!

Så kontakt CarTop – og sammen finder vi den rigtige løsning!

Montage

Gør det selv eller lad os klare det! Alle CarTops modeller er robuste og hårdføre i deres opbygning, men stadig enkle at stille op. Hvis du ikke selv ønsker at montere din carport eller overdækning kan du bestille vores dygtige montører til at gøre det for dig.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.