Dobbelt Carport

Dobbelt Carport i vedligeholdelsesfri materialer

En dobbelt carport med minimal vedligehold er en moderne og minimalistisk løsning. Dobbelt carporten er en af de meste valgte carporte, da mange børnefamilier ofte har to biler, så det er et oplagt at vælge carport med plads til to biler. 

Bestem helt selv udseendet på din carport

Når du køber en dobbelt carport hos os, produceres dine nye carport efter dine anvisninger. Derfor kan stort set alle dine ønsker opfyldes, og du får en løsning der passer på præcist dine behov. Det kan f.eks. være du vil have tilknyttet et redskabsrum, eller plads til cyklerne – eller du vil måske have et bestemt materiale, eller side- og endebeklædning.

Ekspert rådgivning om dobbelt carporte

Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor går vi meget op i at rådgive og giver gerne et gratis konsulentbesøg hvor vi i samarbejde afdækker dine behov, krav og ønsker til din nye carport. På den måde kan vi finde mest relevante tilgængelige muligheder på markedet og hjælper dig med at finde den carport løsning der bedst dækker jeres behov. Når vi i samarbejde har gennemgået mulighederne, modtager du et uforpligtende tilbud, med tegning og et overblik over pris, vare og ydelse.

Skræddersyet dobbelt carport til fornuftige priser

Hvis du drømmer om en helt unik og skræddersyet carport, så hjælper vi hos CarTop med at finde den rette løsning. Vi kan nemlig skræddersy en løsning til meget fornuftige priser, der passer præcist på dine behov. Vi ved nemlig at alle vores kunder er forskellige og har forskellige behov, så derfor er det vigtigt for os at du kan få carporten præcist som du vil have den. Vi tilbyder derfor carporte af meget høj kvalitet i nøje udvalgte materialer, til fornuftige, faste, lave priser. Så selvom du selv får mulighed for at skræddersy din carport løsning, så tilbyder vi stadig gode faste lave priser.

Carport beklædning og vedligeholdelsesfri

Det er vigtigt at beklæde din carport med materialer i høj kvalitet, der så vidt som muligt er vedligeholdelsesfri. Der er nemlig meget arbejde i at vedligeholde en carport der ikke er produceret i de rigtige vedligeholdelsesfri materialer. Vores vind og vejr i Danmark er meget hårde ved carporte og andre bygninger, og det derfor ekstra vigtigt at din carport er modstandsdygtig over for vind, regn og vejr.

Vi har beklædning og frame i mange forskellige materialer og farver, og mange af dem er vedligeholdelsesfri. Så nævn meget gerne dine ønsker til vores konsulent, så vi kan finde den korrekte løsning til dig. Specielt hvis du ønsker at carporten er så vedligeholdelsesfri som muligt, er det vigtigt at du nævner det i vores samtale. Vi har tagplader som standard er slagfaste polycarbonat thermoplader, der sikrer at der ikke drypper kondens ned på din bil, campingvogn eller hvad der nu holder i din carport. Ydermere har vi også CTQ med sedumtag (plantetag), eller eventuelt et forberedt til tagpap.

Visuelt er taget på en CTQ fladt, men inde i rammen er taget enten buet eller fladt med hældning til den ene side. Tagrenden er placeret inde i rammen så den ikke er synlig. Og nedløbsrør kan placeres ved forreste eller bagerste søjle efter ønske.

Konstruktionen på en CTQ fremtræder som udgangspunkt galvaniseret, men kan efterfølgende også pulverlakeres.

Erfaren rådgivning – I branchen i mange år

Hos CarTop har vi mere end 20 års erfaring med carporte til både private og erhverv. Alle vores kunder er betydningsfulde, og du kan derfor være sikker på at få samme høje service uanset hvad dit ærinde er.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.