Terrasseoverdækning

Flere og flere efterspørger enkle og vedligeholdelsesfrie overdækninger til terrassen. CarTop leverer skræddersyede løsninger der tilpasses individuelt efter kundens ønsker – både mht. størrelsen, men også udformningen. CarTop er totalleverandør af terrasseoverdækninger i galvaniseret stål. Overdækningerne produceres på eget værksted i Danmark.

icon

Vi skræddersyer vores terrasseoverdækninger til dine behov

Overdækningen kan monteres direkte på hus eller udhæng, men kan også være fritstående. Taget kan være buet, fladt, saddeltag eller i kubistisk design. Tagpladerne er polycarbonat thermoplader, hvilket gør at der ikke er problemer med kondens på undersiden at taget. Ønsker man beklædning på én eller flere sider er der mange muligheder mht. materialer – mange er vedligeholdelsesfrie. Selve konstruktionen er leveres som udgangspunkt galvaniseret, men kan også pulverlakeres.

Selv en simpel overdækning kan betyde meget for husejeren. En terrasseoverdækning fra CarTop forlænger de lune sommeraftener og gør sommeren lidt længere. Bliv inspireret her på vores hjemmeside til en løsning der passer til dine behov og dit hus. Og har du en idé hjælper vi dig gerne med at realisere den. Du kan også kontakte CarTop for at aftale et gratis og uforpligtende konsulentbesøg.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 70 70 17 13 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.