Materialer og tilbehør

CarTops carporte er altid konstrueret i galvaniseret stål, som evt kan pulverlakeres i en valgfri Ral farve. Herunder er en kort beskrivelse af nogle af de forskellige materialer man ellers vælge imellem

Tagplader

Tagpladerne på vores carporte og overdækninger er polycarbonatplader. Taget leveres i farverne klar, bronze og opalhvid i tykkelsen 16 mm, 5-lags.

Taget er naturligvis kondensfrit Dvs. at det drypper ikke ned på bilen fra undersiden af tagpladerne. Desuden er pladerne slagfaste hvilket gør at grene og lignende som falder ned på taget ikke laver gennemgående huller. Og der ydes en garanti på 10 år på pladerne.

Sedum tag

Sedumtag er et grønt tag beplantet med græs eller stenurter. En carport med sedumtag kan optage omkring 50% af det vand, der falder på taget. På denne måde aflastes kloakken, og de specielle sedumplanter er i stand til at omdanne en del af luftens tungmetaller til organisk materiale igen. Sedumtag er særdeles velegnet til carporte med Kubus design.

Beklædning

CarTop’s carporte og overdækninger kan leveres med flere forskellige typer beklædning. Af vedligeholdelsesfri typer kan blandt andet nævnes:

WPC komposit brædder, med og uden træstruktur. Fibercement – enten som hele plader eller som brædder (med eller uden træstruktur), isoleret isopanel,  samt galvaniserede hulplader med mønster efter ønske.

Isopanel: Har man behov for isolering i væggene vil det være oplagt at bruge isopanel. Isopanel er 40 mm. skum med en tynd metalplade på begge sider. Farven er hvid på bagsiden og forsiden kan leveres i standard RAL farver.

Træ: vi kan levere forskellige typer træ som beklædning – lige fra trykimprægneret over lærk til mahogni. Og træbeklædningen findes i et utal af udgaver, dog er den mest anvendte klinkbeklædning.

Det er selvfølgelig også muligt at kombinere beklædningerne.

LED Spots

I alle vores carporte og overdækninger kan vi bygge lys ind i tagkonstruktionen. Lysene er 24V LED-spots, som giver et behageligt lys så det er nemt og sikkert at komme ind og ud at carporten i den mørke tid. Samtidig har LED-spots en lang levetid og er meget strømbesparende og dermed miljøvenlige.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 70 70 17 13 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.