Materialer

Materialer og tilbehør

Hos CarTop har vi mere end 20 års erfaring med at tilbyde skræddersyede løsninger indenfor bl.a. carporte mm. og vores carporte er designet og produceret i Danmark. Det sikrer at du får den allerbedste kvalitet på markedet. Vores carporte og overdækninger bliver produceret og konstrueret i galvaniseret stål, og ønsker du et andet udtryk, pulverlakerer vi også vores carporte i en valgfri Ral farve. Derudover har vi en masse forskellige muligheder i forhold til valg af materiale og tilbehør, som du kan læse mere om her på siden.

Tagplader i forskellige farver

Tagpladerne på vores carporte og overdækninger er polycarbonatplader, og leveres i farverne klar, bronze og opalhvid, så du kan få et helt unikt design. Tagpladerne fås i tykkelsen 16 mm, 5-lags og er UV beskyttet på 2 sider. Tagplader sikrer mod kondens, så du undgår kondens dryp ned fra undersiden af tagpladerne. Derudover er tagpladerne slagfaste, hvilket gør, at tagpladerne ikke tager skade af grene eller andet nedfald, der typisk vil lave huller i tagplader produceret i dårlig kvalitet. Der er 15 års reklamationsret på pladerne.

Sedumtag – det grønne valg

Sedumtag er et grønt tag beplantet med græs eller stenurter. En carport med sedumtag kan optage omkring 50% af det vand, der falder på taget, og derfor aflastes kloaksystemet væsentligt efter montering af taget. Derudover har sedumtaget den unikke egenskab, at de specielle sedumplanter er i stand til at omdanne en del af luftens tungmetaller til organisk materiale, hvorfor du med sedumtag kan bidrage til en lidt grønnere verden.

Beklædning

CarTop’s carporte og overdækninger kan leveres med flere forskellige typer beklædning. Af vedligeholdelsesfri typer af materiale kan vi blandt andet nævne WPC komposit brædder, som kan fås både med og uden træstruktur. CarTop kan også levere beklædning af materiale som isoleret isopanel samt galvaniserede hulplader med mønster efter alt efter dine behov og ønsker. Hos CarTop kan vi levere carporte samt overdækninger med bl.a. følgende beklædninger:

  • WPC komposit brædder
  • Isoleret isopanel
  • Galvaniserede hulplader
  • Åben træ
  • Træ
 

Hvis du har behov for at få isolering i væggene vil det være oplagt for dig at anvende isopanel som beklædning. Isopanel er 40 mm. skum med en tynd metalplade på begge sider. Farven er hvid på bagsiden samt forsiden, og kan leveres i standard RAL farver.

Udover, at vi kan levere isopanel som beklædning til dig, der gerne vil have isolering i væggene, kan vi også levere forskellige typer træ som beklædning. Her kan vi levere alt lige fra trykimprægneret over lærk til mahogni. CarTops træbeklædningen findes i et utal af udgaver. Det er selvfølgelig også en mulighed at kombinere beklædningstyperne for at få et elegant udseende.

Få inspiration til beklædning

Øverst på siden kan du se et udpluk af vores tidligere leveringer af beklædninger til kunder, og få et visuelt overblik over løsningsmuligheder, som kan gøre processen lettere for dig. Det er altså helt op til dig og dine ønsker for en beklædning, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Lys din carport eller overdækning op med LED Spots

I alle vores carporte og overdækninger tilbyder vi indbygget lys i tagkonstruktionen. Lysene er 24V LED-spots, som giver et behageligt lys. Når du køber LED-spots til din carport eller overdækning hos CarTop, er du sikret en lang levetid på produktet, samtidig med at LED-spots er strømbesparende og miljøvenlige. Hvis man ønsker lys i redskabsrummet, anbefaler vi et lysarmatur.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.