Carport med skur

Carport med skur - til cyklerne, som redskabsrum eller værksted

Vi har standardløsninger af carporte med skur, men kan også levere en løsning der passer til netop dit behov. Øg din ejendomsværdi, og få en veludført carport og skur med det samme. Vi har hurtig levering af både standardløsninger og vores special løsninger.

Har du brug for sparring omkring hvilke materialer og hvilket carport design der passer bedst på din grund? Så giv os et kald og høre om mulighederne. Du kan få skuret så det opfylder dine behov for f.eks. cykelskur, redskabsrum, hobbyrum, affaldssortering eller værksted.

Vi producerer til dig

Når du køber en carport med skur af os, designer vi efter dine anvisninger. Det betyder at næsten alle ønsker kan opfyldes. Vil du have redskabsrum tilknyttet eller være medbestemmende i forhold til side- og endebeklædning? Du kan få det helt som du ønsker.

Søger du rådgivning til valg og design af carport med skur?

Vi hos CarTop stræber efter at fuld kundetilfredshed, ved at levere omhyggelig  og kompetent rådgivning. Vi tilbyder et gratis konsulentbesøg, hvor vi i samarbejde afdækker dine ønsker og krav. Vi vil derefter guide dig gennem de forskellige muligheder på markedet og hjælpe dig med at vælge den perfekte carport, der passer til dine behov. Når du sammen med vores konsulent har fået afdækket behovene, vil du modtage et uforpligtende tilbud med tegninger, der giver dig en fuld oversigt over prisen og ydelsen. På denne måde får du et klart billede af, hvad du kan forvente. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine carportbehov.

Brug skuret som cykelparkering, værksted, redskabsrum eller hobbyrum

Når du får anlagt en carport med skur, så kan skuret ikke kun bruges til opbevaring. Der er nemlig mange muligheder for at bruge skuret til lige det du har lyst til. Derfor er det også vigtigt at du har afklaret hvad det er du gerne vil benytte dit skur til, da vi på den måde kan give dig den bedst mulige løsning. Der er nemlig mange muligheder for at benytte et skur, og du kunne f.eks. have brug for et skur til at parkere jeres cykler, eller måske et lille (eller stort) redskabsrum, hvor du kan have haveredskaber eller dit værktøj. Man kan også bruge et skur som et hobbyrum, hvis det kniber med pladsen inde i huset, og specielt i det tilfælde, er det vigtigt at have afklaret behovet for størrelsen på skuret.

Isolering af skuret

Dertil kommer også det næste punkt; nemlig isoleringen af skuret. Vi kalder det et “lettere isoleret skur/redskabsrum”, så det skal du have med i overvejelserne. Du har selvfølgelig mulighed for selv at isolere mere, hvis behovet skulle opstå. Men vores isolering dækker klart de fleste kunders behov.

Beklædning til din carport og skur

Beklædningen af carporte og skure kan udføres i forskellige materialer, der hver især har deres unikke egenskaber og æstetiske appel.

Uanset hvilket materiale du vælger til beklædning af din carport med skur, er det vigtigt at overveje både æstetik, holdbarhed og vedligehold. Tag fat i os, så vil en af vores konsulenter vejlede og rådgive dig i hvad der passer bedst til dine behov.

Se nogen eksempler på materialer her.

Stålplade er et populært valg til beklædning af carporte og skure. Det er et holdbart og robust materiale, der kan modstå vejr og vind. Stålplader kan fås i forskellige farver og mønstre, der kan tilpasses din personlige smag og stil.

WPC-komposit (Wood-Plastic Composite) er et materiale, der kombinerer træfibre og plast. Det giver en naturlig træudseende, samtidig med at det er modstandsdygtigt over for fugt, råd og skadedyr. WPC-kompositbaseret beklædning kræver minimal vedligeholdelse og er et miljøvenligt alternativ til massivt træ.

Isopanel er en anden mulighed til beklædning. Det er et sandwichpanel, der består af to lag stål med et isolerende lag i midten. Isopaneler giver god isoleringsevne, hvilket kan være en fordel, hvis du ønsker at opretholde en stabil temperatur i din carport eller skur.

Træbeklædning er tidløs og giver en varm og naturlig æstetik til carporte og skure. Træets naturlige skønhed kan tilføje charme og elegance til din ejendom. Det er vigtigt at vælge en træsort, der er egnet til udendørs brug og behandle det med passende beskyttelsesmidler for at forlænge dets levetid og modstå vejrets påvirkninger.

Hvad koster en carport med skur?

Det er selvfølgelig op til dig hvad en carport med skur skal koste. Da der findes så mange forskellige muligheder, kan du finde en løsning der passer til lige præcis dit budget. Men om budgettet også passer til behovet – det må tiden vise. Vi har nogle eksempler på carport priser her, så du kan få en nogenlunde ide om hvad det kunne koste.

Det er selvfølgelig meget individuelt hvad det ender med at koste for sådan en løsning, så vi synes du skal tage fat i os med det samme, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning.

Mange års erfaring

Hos CarTop har vi mere end 20 års erfaring med carporte til både private og erhverv. Alle vores kunder er betydningsfulde, og du kan derfor være sikker på at få samme høje service uanset hvad dit ærinde er.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.