Privatliv og hegn

Hegnelementer af høj kvalitet og privatlivsskærme til din ejendom

Oplever du ofte, at der kommer nysgerrige blikke fra naboer, eller at du bliver forstyrret af forbipasserende ved din ejendom? Det behøver du ikke. En privatlivsskærm beskytter huset og haven mod ubudne gæster – med højkvalitetsløsninger fra CarTop reduceres vedligeholdelsesindsatsen til et minimum.

Stabil og vedligeholdelsesfri stålkonstruktion

Som med carporten af stål fra CarTop er den grundlæggende konstruktion af hegnelementerne lavet af varmgalvaniseret stål. Når du designer vægelementerne, kan du vælge mellem materialerne træ, metal og polycarbonat. Døre eller porte kan integreres efter behov. Kombinationen af forskellige materialer som træ og metal skaber et interessant design til din privatlivsskærm. CarTop designer privatlivsskærme og hegn i henhold til dine individuelle krav og ønsker. Ved at bruge specielt tilpassede grundmoduler kan vi tilbyde dig attraktive prismodeller. Lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Fordele

Materiale

Eksempler på hegnelementer og privatlivsskærme

Klik på én af billederne nedenfor for at se billederne i stor format.

Detaljer om din privatlivsskærm

Grundlæggende konstruktioner af støtteelementerne

Den grundlæggende konstruktion af en privatlivsskærm til din have eller hele din ejendom består af galvaniseret stål, der er behandlet med såkaldt galvaniseringsteknologi. Dette er en yderst effektiv form for korrosionsbeskyttelse.

Vægbeklædning efter dine ønsker

Forskellige materialer er tilgængelige til implementering af de faktiske privatlivsskærmelementer. Afhængigt af dine behov kan træ, metal eller polycarbonat bruges. Der er mindst mulig vedligeholdelse ved vægge af stålplader. Regelmæssig imprægnering med træbeskyttelsesglas anbefales til træelementer.

Anmod om et ikke-bindende tilbud på din stålcarport her!

Anmod om et tilbud

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 7070 1713 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.