Overdækninger til boligforeninger og erhverv

Hos CarTop har vi mange års erfaring med levering af overdækninger til både store og små byggeprojekter til boligforeninger og erhverv i hele landet.

Vores erfarne rådgivere arbejder altid på at finde de mest optimale løsninger i samarbejde med vores kunder ud fra rammerne for det enkelte projekt. Vi mener, at et godt samarbejde giver de bedste løsninger.

Hvorfor skal du vælge CarTop?

  • Konceptet for vores originale design er enkelt, stilrent og vedligeholdelses frit.
  • Vi anvender kun kvalitetsmaterialer, hvilket sikrer at din carport holder i mange år.
  • Man kan vælge en standard model, eller vi kan designe en model efter lige netop dine behov og ønsker.
  • Vi assisterer dig gennem hele projektet fra start til slut. Lige fra opmåling, til overdækningen står færdig, klappet og klar.

Relevante produkter

Cykeloverdækning
Garageanlæg
Seriecarport
Miljøstationer & Affaldsafskærmning
Special overdækning
Terrasseoverdækning Erhverv

Unikke løsninger

Vi leverer kun den bedste kvalitet, da vi mener, at kvaliteten skal være i top for at sikre et minimum af vedligehold i mange år frem. 

Det er kun fantasien, der sætter grænserne i forhold til vores overdækninger. Vi laver unikke løsninger til vores kunder, hvor du kan vælge mellem et fritstående carport system, vedligeholdelsesfrie cykelskure i unikt design, sammenbyggede seriecarporte, dobbelt carporte, funktionelle miljøstationer og affaldsafskærmning, samt meget mere. 

Vi vil rigtig gerne tage en uforpligtende snak om dine behov og tanker, så kontakt os allerede i dag på tlf. +45 7070 1713 eller via vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os idag!

Kontakt os på tlf. 70 70 17 13 eller info@cartop.dk og hør nærmere eller udfyld formularen.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om din nye carport eller overdækning.